Ръкавици топени в латекс

Максимална сигурност и дълга издръжливост

Работните ръкавици са често подценяван елемент от работното облекло. Голям брой трудови злополуки могат да бъдат избегнати с избор на подходящи ръкавици в различните индустрии. Едни от най-популярните опции на пазара са ръкавиците топени в латекс.

Какво представляват работните ръкавици топени в латекс?

Този тип ръкавици са с текстилна основа, при които дланите и пръстите са топени в латекс, който защитава от редица рискове и опасности. Латексът е биоразградим и е създаден от материал, произхождащ от латексните канали на каучуковите дървета. Въпреки иновацията в синтетични материали, той все още се смята за най-еластичен, издръжлив и подходящ за допълнителна защита на ръкавиците.

За кого са подходящи латекс ръкавиците?

Латексът дава на работника голяма доза сръчност и комфорт, което прави тези ръкавици идеални за медицински работници, автомобилни майстори и специалисти в хранителните услуги.

Висококачествените работни ръкавици топени в латекс са също така изключително препоръчителни за работни дейности и професии, при които е товаренето и разтоварването са основни дейности, тъй като гарантират плътен и по-стабилен захват.

Възползвайте се от изключително достъпни цени на латекс ръкавици и на безкомпромисно качество. Ние сме на разположение, за да ви помогнем да подберете правилните модели и да осигурите нуждана защита на вашите работници.