Ръкавици за химическа защита

Избери работни ръкавици от неопрен за сигурна защита срещу химически вещества

Съществуват множество професии, които изискват работа в опасни и вредни среди, с високи нива на химични вещества. Такава работна атмосфера би могла да бъде изключително вредна и неблагоприятна за професионалистите, които извършват дейности в нея, особено при липса на подходяща защита.

Нашите ръкавици за химическа защита предлагат необходимата сигурност и гарантират максимална защита по време на работа в среди, замърсени от химически вещества. При нас ще намерите цветна гама от работни ръкавици, които минават през множество тестове и проверки, преди да достигнат до пазара. Всички наши предложения са сертифицирани и доказано предпазват от вредните химикали.

Ето и някои от нашите топ предложения:

  • Индустриални ръкавици за химическа защита
  • Финни работни ръкавици
  • Тънки работни ръкавици за химическа защита
  • Нитрилни работни ръкавици
  • Работни ръкавици от неопрен
  • Специално работни ръкавици за храна

И други.

Направете работата с химикали по-лесна, безопасна и приятна от всякога! Ние работим единствено с доказани и сигурни производители на работно облекло и аксесоари и гарантираме безкомпромисно качество на всички продукти. Насладете се на ниски цени за работни ръкавици за химическа защита и от богато разнообразие от налични модели.

Насреща сме да отговорим на вашите въпроси и да ви помогнем да подберете правилните модели работни ръкавици за вашите служители.