Противосрезни ръкавици

Доверете се на висококачествени ръкавици против срязване

Ако търсите отлично ниво на защита срещу порязване или нараняване на ръцете по време на работа, заложете на противосрезни ръкавици от доказани производители. В нашия онлайн каталог за работно облекло и аксесоари можете да намерите едни от най-предпочитаните ръкавици за професионалисти от различни сфери и професии, като хранително-вкусовата промишленост, текстилната промишленост и други.

Какво представляват противосрезните работни ръкавици?

Въпреки името, тези работни ръкавици не могат да предпазят на 100% от нараняване. Въпреки това, те свеждат до минимум вероятността от злополуки, като добавят различни нива на предпазливост и защита за пръстите и ръцете от разкъсвания, порязвания, наранявания с нож, аварии при рязане и други.

Една от най-често срещаните причини за трудови злополуки е неправилни мерки за сигурност при дейности с режещи инструменти. Спазването на изискванията за предпазни мерки може да предотврати нежелани инциденти и да осигури на работниците максимално защитена и сигурна работна среда.

Работните ръкавици с противосрезни свойства са различни. Тяхната ефективност зависи от фактори като сила, посока, острота на използваното острие, дължина на рязане и други. Противосрезните ръкавици за работа се изработват от разлини, устойчиви материали, като:

  • Телешка кожа
  • Агнешка кожа
  • Свинска кожа
  • Топени в латекс, нитрил, PVC, полиуретан PU
  • Метални ръкавици

И други!

Изберете правилните ръкавици за работа спрямо дейността на вашите работници и се насладете на нашите достъпни цени!