Доверете се на висококачествени противосрезни ръкавици

Ако търсите отлично ниво на защита срещу порязване или нараняване на ръцете по време на работа, заложете на противосрезни ръкавици от доказани производители. В нашия онлайн каталог за работно облекло и аксесоари можете да намерите едни от най-предпочитаните ръкавици за професионалисти от различни сфери и професии, като хранително-вкусовата промишленост, текстилната промишленост и други.

Какво представляват противосрезните работни ръкавици?

Въпреки името, тези противосрезните работни ръкавици не могат да предпазят на 100% от нараняване. Те свеждат до минимум вероятността от злополуки, като добавят различни нива на защита за пръстите и ръцете от разкъсвания, порязвания, наранявания с нож, аварии при рязане и други.

Една от най-често срещаните причини за трудови злополуки е неправилния подбор на мерки за сигурност при дейности с режещи инструменти. Спазването на изискванията за предпазни мерки може да предотврати нежелани инциденти и да осигури на работниците максимално защитена и сигурна работна среда.

Работните ръкавици с противосрезни свойства са различни. Тяхната ефективност зависи от фактори като сила, посока, острота на използваното острие, дължина на рязане и други. Противосрезните ръкавици за работа се изработват от разлини, устойчиви материали, като:

  • Телешка кожа
  • Агнешка кожа
  • Свинска кожа
  • Топени в латекс, нитрил, PVC, полиуретан PU
  • Метални ръкавици

И други!

Изберете правилните противосрезни ръкавици за работа спрямо дейността на вашите работници и се насладете на нашите достъпни цени!