Сигнални работни дрехи

Висококачествено сигнално работно облекло

Вашите служители се нуждаят от светлоотразително работно облекло? Ние предлагаме богат избор от светлоотразителни якета, светлоотразителни жилетки, светлоотразителни панталони и други подходящи работни облекла за различни индустрии.

Какво представлява сигналното работно облекло?
Сигналните дрехи са тези, които са с висока видимост и на които са поставени светлоотразителни елементи във видими и искрящи цветове. Този тип работно облекло е подходящо за професионалисти, които работят при ниска видимост или пък в часовете на денонощието без слънчева светлина. Това най-често са работници около пътни платна, строежи и други.

Защо сигналните работни дрехи са важни?
Правилният избор на подходящо светлоотразително работно облекло може да спаси човешки живот.

Как да изберем подходящо работно облекло с висока видимост?
В зависимост от типа работа, която извършва работникът, можете да изберете от различни видове светлоотразителни работни дрехи, спрямо техния клас. За ситуации с никък риск, като работа на паркинг или в склад, са подходящи работни облекла с висока видимост клас 1. За тези, които работят със средни нива на риск, са подходящи дрехи клас 2, като например светлоотразителните жилетки. Ако пък работниците са изложени на високи нива на риск при изключително ограничена видимост, то тогава е добре да заложите на клас 3 светлоотразителни дрехи.

При нас ще откриете разнообразие от опции:

  • Светлоотразителни работни якета
  • Светлоотразителни жилетки
  • Светлоотразителни панталони
  • Светлоотразителни елеци

И други.

Доверете се на високо качество и достъпни цени!