Професионална екипировка за охранители

Работното облекло за охранители е ключово за добре свършената работа. Охранителите се асоциират със сигурност, а осигуряването й е възможно единствено, когато професионалистът е подсигурен с правилното работно облекло.

При нас можете да откриете богато разнообразие от униформени дрехи за охранители, създадени с прецизно подбрани материали, които са устойчиви и комфортни. Нашите униформи за охранители ще улеснят работата на специа листа и ще направят работните смени на открито или при широки температурни амплитуди приятни и леки. Разполагаме и със светлоотразително работно облекло за трудещите се в сектори със завишен трафик. Можете да изберете от вашата екипировка, подходяща за високи температури, както и устойчиви предложения за зимните месеци.

Независимо дали се нуждаете от черен полицейски панталон, подходящ за лятото, или пък тениски за охранители, при нас ще откриете разнообразни продукти.

Ето и някои от нашите предложения:

  • Униформи за СОТ
  • Летни полицейски панталони
  • Ватирани блузи за охранители
  • Ризи и тениски за охранители
  • Поларени жилетки
  • Зимни охранителни якета

И други!

Разгледайте и нашите бизнес работни облекла. Ние работим само с доказани производители на работно облекло за охранители и предлагаме едни от най-достъпните професионални униформи на пазара. Направете правилния избор и осигурете необходимите условия за работа на вашите служители. Ние сме на разположение да отговорим на вашите въпроси и да ви помогнем в избора.