Облекло за СПА Центрове

1 2 3

Модерни и стилни СПА униформи

В някои професии работното облекло заема ключова позиция и често определя мнението, което клиентите ще придобият за цялостната визия на бизнеса. Работата в СПА центрове несъмнено изисква повишено внимание към работното облекло. СПА зоните и масажните зали се асоциират с релаксиране, здраве и съвършена хигиена. Именно затова е изключително важно да заложите на качествени униформи за СПА център, които да позволят на служителите Ви да покажат най-добрата си страна.

При нас ще откриете цветна палитра от издръжливи, качествени и дълготрайни СПА униформи и работно облекло за масажисти. Разполагаме с най-различни размери, цветове, кройки, материи и предложения от доказани производители. Като доказан бизнес в света на работното облекло и години опит на пазара, ние знаем точно от какво се нуждаят Вашите служители. Разгледайте нашия каталог и направете правилния избор.

Какво включва качественото работно облекло за масажисти?

Най-важният детайл при работното облекло за масажисти и СПА униформите е именно лекотата на дрехата. Както и удобни работни чехли. Специалистите в тази област прекарват по-голямата част на деня с работното облекло, често имат допир до зони с повишена температура и изпотяването е съвсем естествено. Материите на нашите предложения предотвратяват изпотяването, неприятните миризми и предлагат пълна защита и комфорт на всеки служител.

В предложенията ни фигурират мъжки и дамски туники, панталони и други елементи от класическата СПА униформа. Същевременно, предлагаме и достатъчно богато разнообразие, за да може всеки да се чувства удобно и спокойно в дрехата. Допълнително, ние можем да партнираме в осигуряването на униформи за хотели, облекло за рецепция, облекло за камериерки и други решения.

Осигурете необходимото самочувствие на Вашите служители като изберете работно облекло от класа.