Облекло за рецепционисти и администрация

Рецепцията прави първо впечатление

Хотелиерският бизнес е изключително конкурентен и агресивен. Доброто първо впечатление е от ключово значение за успеха на бизнеса и за това да получите добри ревюта и препоръки от Вашите клиенти. А едно от най-първите неща, с които се сблъскват отсядащите при Вас е рецепцията. Впечатляващото работно облекло на рецепция е сигурен признак за стил, класа и високо ниво на обслужване. Не рискувайте да нараните репутацията си, а заложете на сигурното.

При нас ще намерите различни, модерни и разнообразни униформи за рецепция, които ще накарат служителите Ви да сияят. Нашите решения могат да накарат служителите Ви да се чувстват комфортно, да изглеждат спретнати и приветливи, а клиентите Ви да се уверят от пръв поглед, че са на правилното място. Разгледайте работните ни униформи за администрацията на хотелските комплекси и привлечете вниманието на гостите си по правилния начин.

Стилни и висококачествени униформи за рецепция

Една работна униформа за рецепция включва риза, елек или сако и класически модел пола, рокля или панталон. Изборът е голям, а в нашите каталози можете да очаквате:

  • Различни цветове;
  • Размери за всеки служител;
  • Избор на материи;
  • Избор на кройки;
  • Продукти на доказани производители.

И това не е всичко.

С години опит на пазара ние специализираме в предоставянето на всякакъв вид работно облекло. Можем да осигурим на всеки малък или голям бизнес униформи за хотели, облекло за СПА центрове, облекло за камериерки и други. Насладете се на нашите достъпни цени, бързи доставки и безкомпромисно качество. С нас не е нужно да чакате седмици преди поръчката Ви да бъде изпълнена. Нашият екип е напълно отдаден на това да достави качествено работно облекло на вашите работници.