Облекло за камериерки и хигиенисти

1 2 3

Качествено работно облекло за камериерки

Ако се нуждаете от работно облекло за камериерки, то добрата новина е, че сте на правилното място. При нас ще откриете богато разнообразие от манти, туники, престилки и панталони, които са специално създадени, за да покрият изцяло нуждите на професията. Избирайки качествени работни дрехи за камериерки, вие осигурявате необходимия комфорт на Вашите служители, но също така и гарантирате изрядната им визия. Материите, от които са създадени облеклата, предлагат максимална защита срещу изпотяване, петна, омазняване и други често срещани замърсявания. Можете да разчитате на дълготрайността на всяка дреха, а удобството е гарантирано.

Разполагаме и с други униформи за хотелския бизнес:

Как да изберете работени дрехи за камериерки

Когато сте изправени пред толкова цветен избор, съвсем нормално е да се затрудните във вземането на решение. В каталогът ни ща намерите:

  • Престилки за камериерки;
  • Туники за камериерки;
  • Комплекти работно облекло за камериерки;
  • Панталон за камериерки.

И други.

Разполагаме с различни цветове, размери и материи, за да можем да задоволим нуждите и очакванията на всеки клиент. Направете правилния избор като вземете предвид материята на дрехата, размерът, от който служителят се нуждае, цветът, който е добре да пасва на фирмените Ви цветове. Не на последно място, обърнете внимание на предложените екстри, които осигуряват допълнително ниво на комфорт, като например джобовете.

Каквото и да изберете, ние сме насреща да осигурим качеството, от което се нуждаете. Можем да предложим и други видове работно облекло.