Работни Полугащеризони и Гащеризони

1 2

Летни полугащеризони за работа на достъпни цени

За разлика от целите работни гащеризони, които покриват тялото от врата до китките и глезените, работниците често предпочитат да получат необходимата защита през летните месеци от работен полугащеризон който да комбинират с работна тениска или блуза, а в студените и дъждовни дни – с лятно работно яке или софтшел работно яке. Разликата между гащеризон и полугащеризон се крие основно в това, че полугащеризонът е панталон с добавени презрамки и предна платка с джобове. Той е удобна алтернатива и е надежден, тъй като презрамките гарантират, че работната Ви дреха няма да се свлича при интензивни и динамични движения в работна среда.

При нас ще откриете богато разнообразие от полугащеризони, подходящи както за мъже, така и за жени. Можете да изберете от най-различни материали, размери и цветове и да доставите необходимия комфорт на Вашите работници. Работните облекла в тази категория са подходящи за пролетния и летния сезон, както и за работа на открито и закрито.

Възползвайте се от:

  • Мъжки летни работни полугащеризони
  • Женски летни работни полугащеризони
  • Дънкови летни полугащеризони
  • Памучни летни полугащеризони
  • Марки като Stanmore, Stenso, Emerton, Formx и други

И други!

Този тип екипировки са изработени така, че да позволяват свобода на движенията и да не ограничават по никакъв начин работника. Те са трайни, доказани и на изключително достъпни цени. Можете да разгледате и нашите зимни гащеризони и полугащеризони. Направете своя избор още сега!