Софтшел и Ежедневни Якета

1 2

В нашия онлайн магазин за работно облекло ще откриете разнообразни софтшел якета, които са специално създадени за различни работни условия. Възползвайте се от висококачествени предложения, достъпни цени, наличност на размери, цветове и стилове.

Какво представляват софтшел якетата?

Софтшел или softshell якетата са създадени от специална тъкан, която се отличава с нейната гладкост, еластичност и плътност. Тя най-често е комбинация от полиестер и еластан. Софтшел якетата са често предпочитана алтернатива на класическите шушлякови якета или поларени якета, тъй като са практични и комфортни. Въпреки, че те са популярни сред планинари и туристи, намират широко приложение и в различна работна среда. Често са част от работното облекло.

Някои от техните основни предимства включват именно това, че са ветроустойчиви, водоустойчиви и дишащи. Те са едновременно прилепнали към тялото и неограничаващи движенията, осигурявайки гъвкавост и комфорт. Нашите различни стилни модели ги правят прекрасен избор за жени и мъже.

Как да изберем най-подходящото софтшел яке?

Софтшел якетата могат да бъдат различни видове. Някои от най-предпочитаните видове включват softshell якета от тънка и лека материя, тези със средно тегло и hardshell якетата, които се препоръчват за най-студените условия. Направете правилния избор като вземете предвид температурните условия, в които се очаква да работят Вашите служители или колеги, желания воден стълб, както и дишаемостта им. За работниците в сектори със завишен трафик на машини и техника препоръчваме сигнални якета.

Ежедневни якета за спорт и свободното време!

Широка гама от работни якета, ветроустойчиви и водоустойчиви подходящи за всякакъв тип дейност и работа, както и за спорт или разходки. Нашите продукти гарантират здравословни и безопасни условия на труд, като защитават работещите от вредни въздействия на околната и работната среда.

Освен работни софтшел якета, ние предлагаме и висококачествени работни обувки, тениски и блузи, защитна екипировка, работни ръкавици и още. Комбинирайте подходящите работни дрехи и осигурете необходимото ниво на сигурност и комфорт на Вашите работници.