Зимни Работни Панталони

Изберете подходящия зимен работен панталон за Вас и Вашите работници

С години опит в създаването и продаването на качествени зимни работни облекла, ние знаем от какво точно се нуждаят Вашите служители. Ние предлагаме надеждни и достъпни работни панталони, които са подходящи за есенно-зимния сезон и са добра алтернатива на зимен работен гащеризон. Те предлагат комфорт и удобство при работа на открито, дори при ниски температури, сняг, дъжд и вятър. Ако работите навън или имате работници, които ще прекарват дълги часове на открито, то зимният работен панталон се превръща в задължителен елемент от работните дрехи. Той ще гарантира защитата на Вашите работници и ще им позволи да продължат да извършват работата си успешно, независимо от времето.

Работните панталони могат да бъдат от 100% памук, 100% полиестер, или пък комбинация между двата материала. Най-честият избор за изработка на зимни работни панталони е полиестерът, защото материята има водоустойчиви и ветроустойчиви характеристики. Горния полиестерен слой е подплатен с вата и хастар, за да направи панталона още по-устойчив и издръжлив. Често нашите клиенти комбинират панталоните със зимно работно термобельо за най-студените дни.

Удобни джобове за всеки работник

По време на работа, работниците често имат нужда от множество джобове, в които да поставят различни инструменти и помощни материали. Обикновените панталони не са създадени с работна цел и не предлагат тези удобства. Нашите мъжки зимни панталони пристигат с различни инструментални джобове, които са най-често поставени встрани от качолите, както и с гайки за ключове или допълнителни инструменти. Ако имате нужда от допълнителни джобове, винаги можете да закупите и зимен работен елек.

Изберете от най-различни размери, цветове и видове зимни панталони за работа.