Зимни Работни Комплекти - Ватирани

1 2

Зимните работни условия са сред най-тежките и опасните за работници в различни индустрии. През зимните месеци служителите, които работят на открито, са изложени на ниски температури, сняг, лед, повече часове с ограничена видимост и други неблагоприятни за работата фактори. Именно затова е от ключово значение да се погрижите за осигуряването на надеждно и качествено работно облекло, което да осигури комфорт и безопоасност при работа в зимна среда. Идеалелно решение би бил един зимен работен комплект.

Какво включва един работен ватиран комплект?

Зимният работен комплект обикновенно се състои от два елемента. Качествен ватиран полугащеризон, комбиниран със зимно рабнотно яке. Целта на работния зимен комплект е да запази телесната температура, дори през най-студените дни, както и да предпази кожата и крайниците от замръзване. Подсигурете и качествени зимни работни обувки на работниците си, за да ги подсигурите срещу подхлъзвания по ледени повърхности. При нас ще откриете широка гама от предложения, които ще Ви позволят да създадете перфектния зимен работен комплект.

Допълнете зимната си работна екипировка:

Богато разнообразие от зимни работни комплекти

Разнообразието, на което можете да се насладите, Ви предоставя възможността да подсигурите Вашите работници или колеги с качествена защита по време на работа в зимни условия. Насладете се на нашите конкурентни цени за работно облекло. Ние не правим компромис с качеството и залагаме на едни от най-доказаните и водещи брандове в сферата. Можете да разчитате на бързи доставки, наличност на различни размери, цветове и модели.