Медицински Туники, Манти и Др.

1 2 3 4

Богат избор от медицински манти и туники на ниски цени

Медицинското работно облекло е задължително при специалисти, които работят в болници, клиники и други здравни институции. Този тип работно облекло отговаря на изискванията на тяхната професия, осигурява необходимата свобода на движения и предлага комфорт и защита по време на работа.

Какво е медицинска туника?

Медицинските туники са сред най-популярните избори за медицинско работно облекло. Те са важна част от униформата и представляват вид блуза с къс ръкав. Кройката е права, свободна и не ограничава движенията по никакъв начин. Съществуват различни видове туники и манти. Някои са с къс ръкав без закопчаване, докато други са с къс ръкав и копчета. Можете да откриете и такива с дълъг ръкав и закопчаване с цип или копчета.

Най-често, медицинските туники са изработени от 100% памук, комбинация между памук и полиестер или комбинация от полиестер и бискоза. Правилният избор на материя зависи от това в какви температурни условия ще работи служителят, както и от личните предпочитания.

В нашия онлайн магазин за работно облекло можете да изберете:

  • Цветни медициснки туники
  • Материи, подходящи за принт на медицински туники
  • Дамски медицински халати
  • Модели с различни изображения
  • Изчистени модели

И други!

Можете да разгледате и нашите предложения за медицински комплекти, включващи манта или туника съчетана с подходящ панталон.

Направете Вашата поръчка на медицинско облеко онлайн или вземете на място от нашия магазин във Варна. Доверете се на доказаното качество!