Медицински комплекти

Богат избор от медицински манти и туники на ниски цени

Медицинското работно облекло е задължително при специалисти, които работят в болници, клиники и други здравни институции. Този тип работно облекло отговаря на изискванията на тяхната професия, осигурява необходимата свобода на движения и предлага комфорт и защита по време на работа.

Какво е медицински комплект

Медицинските комплекти са сред най-популярните избори за медицинско работно облекло. Тези медицински екипи представляват медицинска туника с панталон. Кройката е права, свободна и не ограничава движенията по никакъв начин. Съществуват различни видове туники и манти. Някои са с къс ръкав без закопчаване, докато други са с къс ръкав и копчета. Можете да откриете и такива с дълъг ръкав и закопчаване с цип или копчета.

Горната част на медицинските екипи се окоплектова с медицински панталон в същият или съчетаващ се цвят. Обикновенно панталона е с широк ластик и свобен крачол, което допълнително допринася за комфорта.

Клинетите, които поръчват медицински комплекти, често съчетават покупката си с резервен комплект, както и с обувки сабо и медицински елек за прохладните дни.

Най-често, медицинските комплекти са изработени от 100% памук, комбинация между памук и полиестер или комбинация от полиестер и бискоза. Правилният избор на материя зависи от това в какви температурни условия ще работи служителят, както и от личните предпочитания.

В нашия онлайн магазин за работно облекло можете да изберете:

  • Цветни медициснки комплекти;
  • Материи, подходящи за принт на медицински туники;
  • Дамски медицински халати;
  • Модели с различни изображения;
  • Изчистени модели;
  • И други!

За кого са подхотящи медицинските комплекти

Медицинските комплекти се носят от персонала във всяко едно здравно заведение. Освен, че осигуряват удобство по време на забързаният работен ден, обикновенно са ушити от бързосъхнещо материи и могат лесно да се подменят при нужда. Служат и като медицинско защитно облекло.

Медицинските комплекти се носят предимно от лекари и медицински сестри. От там идва и синонимът „лекарски комплекти“ за този тип работно облекло. Тези работни костюми са се наложили и в стоматологичните кабинети, домовете за въздрастни хора, ветеринарните клиники, козметичните студиа и при масажистите.

Направете Вашата поръчка на медицинско облекло онлайн или вземете на място от нашия магазин във Варна, бул. „Трети Март“ 22Б. Доверете се на доказаното качество!