Слухова защита - антифони

Слухова защита на работното място

Редица професии излагат работниците на шумна среда, която може да е нездравословна, а дори и опасна за здравето. Високите нива на шум въздейства негативно върху слуховия апарат, но не само. Силният шум стимулира производството на адреналин и стресови хормони в човешкото тяло. Като резултат, работниците могат да изпитат силен дискомфорт, болки и да развият редица здравословни състояния. За да може работният процес да протича безопасно и комфортно, както и работниците да имат максимална продуктивност, е необходимо да им бъдат предоставени средства за слухова защита.

Други лични предпазни средства:

Видове слухова защита, които ще откриете при нас

Най-популярният вид слухова защита са антифоните за шум. В нашия онлайн магазин за работно облекло и лични предпазни средства можете да намерите качествени антифони на достъпни цени. Ние предлагаме разнообразие от вътрешни и външни антифони, които са налични в различни цветове и модели. Работим с някои от най-популярните брандове за професионални антифони и можем да гарантираме качество и сигурност. Ето и някои от нашите топ предложения:

  • Външни антифони против шум
  • Антифони с радио
  • Антифони с блутут
  • Антифони 3m
  • Еднократни вътрешни антифони (тапи за уши)

И други!

Защитете вашите служители от вредните въздействия на силния шум на работното място и се уверете, че тяхното здраве не е изложено на риск. Изберете най-подходящите антифони, средства за слухова защита и предпазна екипировка от Булт ООД.