Работно сабо, чехли и др.

1 2

Удобно и професионално работно медицинско сабо

При нас ще откриете голямо разнообразие от модели работно сабо, които са създадени специално за гарантиране на безопасността на вашите служители, за елегантна визия и комфорт през целия работен ден. Сабото е вид безопасна работна обувка, която е най-често използвана от медицински специалисти, козметици и други подобни професии. Медицинското сабо е иновативен начин да предпазим служителите от наранявания и да им предоставим нужния комфорт и стил на работното място.

Работното сабо е предназначено за санитарна и болнична употреба. То преминава през редица изследвания и проби преди да достигне пазара, което гарантира доказани качества. Нашите медицински чехли са изработени с изключително внимание към детайлите и са подходящи дори за най-предизвикателните моменти на работа.

Ето какво могат да предложат нашите работни чехли тип сабо:

  • Удобство за ежедневна и интензивна употреба
  • Комфорт през дългите работни смени
  • Сигурност и защита
  • Безопасност на мокър под, при разливи и други
  • Лесно почистване и поддръжка
  • Максимална хигиена

Ние предлагаме висококачествени италиански, испански, български и китайки санитарни обувки и ортопедични саба, чехли, сандали и други. Изберете от дамско и мъжко сабо от естествена кожа, медицинско сабо в различни цветове и размери от 35 до 48 номер, модели от синтетична и естествена кожа и други. Рагледайте и нашите предложения за професионално медицинско облекло. Наш приоритет е да направим стилните и модерни работни облекла достъпни за всеки клиент, поради което предлагаме едни от най-достъпните цени на пазара. Работно облекло от Булт – Вашият доверен партньор във всяко бизнес начинание!