Работни Ботуши

1 2

Висококачествени работни водоустойчиви гумени ботуши. PVC, Nitrile, Кожа и др. Safety boots Dunlop с метално бомбе и пластина. Непромокаеми боти и други лични предпазни средства. Боти и Ботуши на Diadora , Puma , Cofra , Stenso , Palltex, Pallstar , B-wolf. Модели с бомбе, бомбе и пластина, високи, ниски. Размери от 35 номер до 49 номер. Рибарски ботуши и рибарски гащеризони.