Обувки

1 2 8 9

Удобни работни обувки за всяка професия

Работните обувки са изключително важен елемент от качественото работно облекло. Те осигуряват необходимото ниво на защита за Вас и Вашите служители, без значение в какви работни условия и какъв вид работа извършвате. При нас ще откриете богато разнообразие от качествени работни обувки, подходящи за професии като строители, готвачи, медицински работници и други. Ние работим единствено с доказани производители, което ни позволява да гарантираме топ качество.

Марки работни обувки:

За да направим продуктите ни достъпни за всеки вид бизнес, без значение колко малък или голям, ние предлагаме едни от най-достъпните цени за работни обувки.

Видове работни обувки, които ще откриете при нас

Различните професии разчитат на различни видове работни обувки, които осигуряват превенцията на редица неблагоприятни инциденти и последици. Например, качествените работни обувки с метално бомбе могат да защитят стъпалата от падането на тежки предмети, от настъпване на пирони или други, още по-сериозни премеждия.

Работните обувки могат да бъдат с най-различни характеристики, като например устойчивост на ходилото на течни горива, водоустойчивост, топлоизолация, устойчивост на прорязване, защита от статично електричество, устойчивост на подхлъзване върху керамична настилка и други.

Ето и някои от основните видове обувки, които можете да намерите в нашия онлайн каталог:

Освен работни обувки, в Bult можете да откриете и най-различни предложения, като зимно работно облекло, лятно работно облекло, предпазна екипировка и други. Ние сме на разположение да оборудваме Вашия екип от работници с достъпни, атрактивни и висококачествени работни дрехи за всякакви условия. Направете своя избор, поръчайте и се насладете на бърза доставка и професионално обслужване.